Design en Prepress

In onze studio doen we alles op het gebied van grafische vormgeving. Wij ontwerpen huisstijlen, advertenties, brochures maar ook websites en DVD-menu’s. Verrassende vormgeving. Klantgericht, goed doordacht en praktisch toepasbaar.

Onze ontwerpers zijn continue bezig om op een creatieve en effectieve manier uw ideeën te vertalen naar een concreet ontwerp en unieke huisstijl. Hierbij houden zij ook rekening met uw (druk)kosten en uw gewenste levertijd. Of het nu gaat om een kleine advertentie of een complete huisstijl, een uitnodiging of een logo, een nieuwsbrief of een compleet boekwerk. Wij ontwerpen het graag voor u.

Aanleverspecificaties:

Uiteraard kunt u ook zelf uw bestanden aanleveren. De veiligste en ook makkelijkste manier van aanleveren is door ons een ‘Certified PDF’ aan te reiken. Uw bestanden moeten dan wel aan diverse eisen voldoen zodat wij een perfect stuk drukwerk kunnen maken.

Er bestaat natuurlijk ook de mogelijkheid om een “open bestand” aan te leveren gemaakt in programma’s zoals InDesign, Illustrator, Photoshop en XPress. Wij werken met de nieuwste softwarepakketten, dus kunnen uw document vlekkeloos verwerken.

Of u nu een Certified PDF of een open bestand aanlevert, bij vragen over de aanleverspecificaties kunt u het beste contact opnemen met een van onze DTP-ers.